content image- 1561031623
Prijzen en online agenda

Afspraak maken

Online agenda

Het is mogelijk om direct een afspraak in te plannen via de online agenda. Zo kun je direct vergelijken met jouw eigen agenda en een moment kiezen waarop het jou uitkomt. Door onderaan de pagina te klikken op "Maak afspraak" open je de online agenda.

Annuleringsbeleid

Let op: Zowel uw tijd als die van ons is kostbaar. Een afspraak verzetten of annuleren kan alleen kosteloos telefonisch of per sms/whatsapp tot 48 uur tevoren.
Hierna gelden annuleringskosten.

Prijzen

De prijzen staan vermeldt in de online agenda rechts onderaan je scherm. Klik op de roze knop "afspraak maken". Achter iedere dienst staat een uitgebreide beschrijving. Ik heb ook een overzicht op de website staan van de prijzen zonder beschrijving, mocht dit overzichtelijker voor je zijn.
Klik dan op deze link:

Contactgegevens

Ook kun je mij bereiken via de onderstaande contactgegeves. Een whatsapp berichtje is het makkelijkst, deze kan ik tussen de behandelingen door lezen en beantwoorden.

Schoonheidssalon Human Esthetics
Vogelenzangseweg 20
4124 AS Hagestein

0610181276
info@humanesthetics.nl

Cadeaubonnen

Op de website kun je heel gemakkelijk een cadeaubon voor iemand samenstellen. Deze zal ik met veel zorg voor je inpakken in de salon. Je kunt deze ophalen tijdens de openingtijden maar ik kan het ook als pakket verzenden met € 6,95 Hulp nodig bij het samenstellen van een behandeling? Geef me een seintje. Ik help je graag!

Betaalmethoden

In de salon kun je contant en per pin betalen. Ook kun je met een cadeaubon betalen van de salon.