content image- 1561031623

Fijn dat je er was!

Wauw! Wat een geweldige opkomst. Er zijn ruim 80 mensen langsgekomen tijdens het 10-jarig jubileum. We hadden huisgemaakte hapjes en champagne. Er waren een visagiste, masseur, nagelstyliste en bdr-behandelaar aanwezig. Er was een prijzenloterij. En bij vertrek kreeg iedereen een super-de-luxe goodiebag mee. Het was een dag met een gouden randje. Het ging ook veel te snel. Ik heb zo ontzettend genoten. Ik wil het team dat mij geholpen heeft bedanken en uiteraard alle mensen die belangstelling hadden en gekomen zijn. Het was GEWELDIG!!!

Video

Foto album

10 jaar Human Esthetics

Wow, wat gaat de tijd snel. Ik was 17 toen ik begon en nu zijn we alweer 10 jaar verder! Sommigen klanten heb ik al vanaf het eerste uur en hebben mijn persoonlijke groei meegemaakt. En andere klanten heb ik gedurende mijn reis leren kennen. Jullie zijn mij allemaal erg dierbaar.

Bedankt!

Om jou te bedanken voor je onvoorwaardelijke vertrouwen en steun ga ik een open dag organiseren! Ook wil ik graag met jullie vieren dat ik Super Star 2021 van bdr ben geworden.

bdr Super Star 2021

Met grote blijdschap en veel trots mag ik mezelf bdr Super Star van 2021 noemen! Er werd gelet op marketing, sociale media, productverkoop, ondernermerschap én aanwezigheid tijdens trainigen. En van alle partners die met bdr werken had ik de hoogste puntenscore. Ik werk nu ruim 7 jaar met bdr en ik vind het een hele eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen!

Handig om te weten

Locatie

Vogelenzangseweg 20, Hagestein

Datum & tijd

5 november 2022

11:00 - 17:00

Bereikbaarheid

Je kunt uiteraard wandelend of met de fiets komen. Maar er zal ook voldoende parkeergelegenheid met parkeerwacht aanwezig zijn.

Check hier alle activiteiten

Gratis goodiebag

De eerste 50 aanmeldingen ontvangen een gratis goodiebag t.w.v. circa € 20,-! Ik kan je natuurlijk niet verklappen wat er allemaal in de goodiebag gaat, maar het is heeeeeeeeel erg leuk. Ik denk dat ik er eentje apart hou voor mezelf, haha… Dus meld je snel aan via de website. Vul ook even in of je iemand mee neemt. Ook je gast zal een goodiebag ontvangen als je hem/haar aanmeldt. Op=op.

Verhinderd?

Heb je je al wel aangemeld maar ben je onverwachts verhinderd? Geen probleem. Stuur me even een appje, dan meld ik je weer af en kan ik iemand anders blij maken met je goodiebag!

Prijzenloting bdr pakket t.w.v. € 167,90

Om wat spannends en feestelijks toe te voegen aan de open dag heb ik een prijsloting bedacht. Koop een lot t.w.v. €10,- om kans te maken op een bdr producten pakket t.w.v. € 167,90.  Het bijzondere prijzenpakket bestaat uit drie producten. Je kunt dit bdr beautyritueel twee keer per dag doen en is geschikt voor alle huidtypen. In het speciaal gericht op anti-aging. Het bestaat uit een reiniging, oogcrème en een zeer luxe dag- en nachtcrème van alleen al € 89,90. Het is wat mij betreft toegestaan om meerdere loten te kopen. Zo heb je nóg meer kans om te winnen, maar dit is natuurlijk aan jou! Tijdens de open dag worden de producten verloot en uitgereikt aan de winnaar. Op welk tijdstip tijdens de open dag de prijzen bekend worden gemaakt volgt nog...

Het is de eerste keer dat ik een prijzenloterij organiseer dus ik heb geen idee of hier animo voor is. Mochten er nu meer dan 15 loten worden besteld, dan starten we met een tweede prijzenronde voor nóg meer kans!

Een lot kopen kan via 06-10181276. Maak even duidelijk om hoeveel loten het gaat en het wordt allemaal voor je geregeld.

10% korting op alle producten van alle merken

Om het 10-jarig bestaan te vieren ontvang je tijdens de open dag bij aankoop van al je favoriete producten 10% korting.* Bij binnenkomst ontvang je een bestellijst waar alle producten op aangegeven staan inclusief de prijzen. Kruis gedurende je bezoek aan wat je nodig hebt en loop op het eind even langs de kassa. Daar mag je Robin, mijn vriend, de bestellijst overhandigen en hij zal alles voor je inpakken. Mocht je niet weten welke producten je normaal gesproken hebt. Geen probleem, dit kan Robin in het systeem zien. Of vraag het even aan mij persoonlijk als je er niet uitkomt. Ik help je graag verder. Als je al weet wat je graag wilt hebben mag je mij ook van te voren een appje sturen. Dan zet ik het tijdens de open dag alvast voor je klaar. Als er dan iets bij moet worden gedaan of vanaf moet worden gehaald kan dat uiteraard alsnog.

*Met uitzondering van de producten waar al korting op zit en de aanbiedingsbehandelingen.

(VOL) Live demonstraties met bdr

Tijdens de open dag zullen er demonstraties worden gegeven door een bdr specialist. Altijd al een keer kennis willen maken met het concept van bdr en vind je het niet erg als er af en toe een toeschouwer om de hoek komt kijken? Je zult immers toch de ogen dicht hebben. Of ben je al bekend met huidverbetering maar vind je het gewoon leuk om mij te helpen door model te liggen tijdens de open dag? Meld je dan nu aan voor één van de onderstaande behandelingen tegen gereduceerde prijs. Stuur me een appje via 06-10181276.

Open dag bdr aanbieding!!

Zin in een boost voor je huid tijdens de open dag? Maak dan de keuze uit de volgende behandelingen. Je mag ze ook combineren. Wil je je aanmelden voor één van deze behandelingen? Stuur me even een appje, dan stemmen we samen een tijd af en reserveer ik deze voor jou.

Detox Touch Pro treatment van € 29,00 voor €  19,00 (15 minuten)
Reiniging, tonic, Detox massage, dagverzorging.

Start-up treatment van € 52 voor € 42 (30 minuten)
Reiniging, tonic, microneedling, masker, dagverzorging.

Basic & Sensitive van € 97 voor € 77 (60 minuten)
Reiniging, fruitzuurpeeling, microdermabrasie, microneedling, masker, dagverzorging.

De behandelingen worden gegeven door één van de bdr-trainsters van Cosinta. Een unieke beleving door een ervaren specialist. Ook erg fascinerend om naar te kijken als toeschouwer dus ik zou zeker een kijkje gaan nemen boven.

(VOL) Gratis tips & tricks van visagist

Voor de open dag heb ik Manon gevraagd mijn klanten te voorzien van tips & tricks. Je kunt je door haar laten opmaken en leren over de voordelen van mineralen make-up. Dit is geheel vrijblijvend. Even een momentje voor jezelf in de goede handen van Manon. Ze is spontaan, enthousiast, toegankelijk en erg inspirerend. Maar ik heb een roze bril op want ze is mijn beste vriendin. beMineral is 100% natuurzuivere make-up. Manon en ik werken hier allebei al jaren mee en mijn klanten zijn zeer enthousiast over het product. Ben je onbekend met mineralen make-up? Weet je niet goed hoe je de make-up het beste kan benutten bij jou gezichtsvormen? Of heb je geen idee welke kleur foundation of oogschaduw jouw huid en ogen laten stralen? Manon geeft antwoord op al jou vragen! Kom gewoon lekker zonder make-up en laat je gratis verwennen zou ik zeggen.

(VOL)  Boek ter plekke een massage

Tijdens de open dag komt er een professioneel masseur. Je kunt bij haar een voetreflex massage of stoelmassage laten doen. Het fijne aan deze twee opties is dat je de kleren aan kunt houden. De massages duren 15 minuten en kosten € 10,-. Deze kun je bij Inge contant afrekenen of per tikkie. Er zal tijdens de open dag een inschrijfformulier liggen. Je kunt dan op een door jouw gekozen tijdstip behandeld worden, zonder de masseur tijdens de behandeling te storen. Mijn tip: schrijf je naam twee keer op voor een extra lange massage hihi. Inge is massagetherapeut en acupuncturist en heeft veel oog voor detail en heerlijke handen. De massages worden gegeven in een verwarmde tuinkamer, afgeschermd van de festiviteiten. Een momentje rust in een heerlijke omgeving verzorgd door een geweldig masseur!

Even voorstellen

Ik ben Inge de Munter en werk met veel liefde en passie als massagetherapeut en
acupuncturist. Bij therapeutische consulten behandel ik uitgebreid eerst wat echt nodig is. Vervolgens geef ik een korte relaxmassage om de afspraak fijn af te ronden. Veel zorgverzekeringsmaatschappijen vergoeden mijn behandelingen, maar dat ligt uiteraard aan de door u afgesloten polisvoorwaarden. Wat mij blij maakt is dat veel mensen die in mijn salon komen met fysieke en/of emotionele klachten, na het verhelpen hiervan terug blijven komen voor bijvoorbeeld een ontspanningsmassage en/of een check-up. Zo bouw ik een leuke band op met mijn cliënten, dat vind ik belangrijk. Maak je tijdens de open dag een afspraak voor in mijn praktijk dan krijgt je 10% korting op deze behandeling.

(VOL) Laat je handen stralen

Ben je al bekend met Infinite Shine van OPI? Met dit complete 3-stappen systeem kun je genieten van een intense glans, zoals je gewend bent van gelcolor. Alleen is het veel gemakkelijker te verwijderen, namelijk gewoon met een watje en nagellakremover. De intense hoogglans blijft zolang jij de kleur zelf verwijdert. Het heeft een langere draagplezier dan gewone nagellak. Het is niet schadelijk voor de natuurlijke nagel en ik heb een prachtig kleurenpalet in de salon. Ik heb Julia gevraagd de nagels te komen lakken tijdens de open dag. Normaal gesproken kost nagels lakken met Infinite Shine € 21,00 maar speciaal voor het 10-jarig jubileum maar € 10,-. Het is ook mogelijk om de nagels te laten vijlen. Ze zal dan ook de nagelriemen terugduwen. Ze zal hier de tijd voor nemen en € 5,- extra in rekening brengen. Het handigst is om bij Julia contant af te rekenen maar er kan uiteraard ook een tikkie worden gestuurd.

Tip van mij:

Laat de nagels lakken vóórdat je in de visagie gaat of een massage en bdr behandeling laat doen. Dan kan de nagellak lekker drogen terwijl je stil zit/ligt.

Lancering RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex

Balans, daar draait het om bij een gezonde huid. De juiste balans in huidverzorging, behandelingen en levensstijl. Nu werk ik flink aan huidverbetering in de salon en jij werkt aan je huid thuis met de producten van bdr. Samen bieden we een goede basis voor een gezonde huid. Alleen is de huid van binnenuit verzorgen ook een must. Wist je dat ongeveer 80% van de huidstructuur bestaat uit collageen? Na het 25e levensjaar neemt het collageengehalte af in de huid. Het aanvullen van dit collageen is een must voor het remmen van het verouderingsproces.

Tijdens de open dag kun je kennismaken met dit nieuwe product en zal ik je er alles over vertellen. Je kunt dan de collageen poeder met stapelkorting bestellen.

Mix het met jouw favoriete drankje

RevitalTrax is een zakje collageen dat je dagelijks kunt drinken. Dit doe je in je koffie of in een glas water en drink je op een nuchtere maag. Het heeft niet alleen een goede invloed op je huid maar ook op het collageen in je organen. Het werkt bijvoorbeeld herstellend op een prikkelbare darm of gevoelige maag. En bovendien bevat het zakje niet alleen collageen, maar ook biotine (vit.B) voor haar en nagels. Het bevat een zeer hoge dosering vitamine C wat ook de aanmaak van collageen stimuleert. En verder bevat het zink, een zeer belangrijk sporenelement in ons lichaam. Al deze ingrediënten samen zorgen voor stevigere huid, haar en nagels.

Houd je agenda bij de hand want het feest barst bijna los!