content image- 1561031623

Alles over de salon

Over Elle-Mieke

Sinds 2012 ben ik gevestigd in Hagestein met schoonheidssalon Human Esthetics. Naast mijn ouderlijk huis staat een kantoorpand en op de bovenverdieping zit ik. Inmiddels woon ik in IJsselstein, maar met veel plezier rijd ik iedere dag naar mijn geliefde ouders en salon. Het is een.... Lees verder

Contact

Schoonheidssalon Human Esthetics
Vogelenzangseweg 20
4124 AS Hagestein

0610181276
info@humanesthetics.nl

Prijzen

Voor de prijzen van behandelingen verwijs ik je graag naar de volgende pagina, klik hier.

De prijzen van de bdr producten kun je op de website vinden, klik hier.

Betalen kan per pin, contant en via een cadeaubon van de salon.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan via whatsapp of via de mail. Ook kun je online een afspraak in plannen. Voor meer informatie over het maken van afspraken.

Cadeaubonnen

Op de website kun je heel gemakkelijk een cadeaubon voor iemand samenstellen. Deze zal ik met veel zorg voor je inpakken in de salon of als pdf naar je verzenden zodat je deze thuis kunt uitprinten.  Hulp nodig bij het samenstellen van een behandeling? Geef me een seintje. Ik help je graag!

Reviews

Een goed beeld van de behandelingen en mij (Elle-Mieke) als persoon krijg je pas echt goed door de reviews te lezen. Het is leuk om ervaringen van anderen te zien.

Annuleringsbeleid

Let op: Zowel uw tijd als die van ons is kostbaar. Een afspraak verzetten of annuleren kan alleen kosteloos telefonisch of per sms/whatsapp tot 48 uur tevoren. Hierna gelden annuleringskosten. Wil je weten wat deze kosten zijn? Neem contact met ons op.

Openingstijden

De openingstijden kunnen variëren. Ook staan vrije dagen bijvoorbeeld geblokt in de agenda.

Dinsdag 09:00 17:00
Woensdag 09:00 21:00
Donderdag 09:00 21:00
Zaterdag 09:00 14:00

Acne vergoeding

Indien je een aanvullende verzekering hebt en aangesloten bent bij één van de volgende zorgverzekeraars dan kan jouw acne behandeling vergoedt worden. Meer informatie kun je hierover vinden op de volgende pagina.