content image- 1561031623
Overige merken

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle merken

Mijn keuze

Naast Beauty Defect Repair heb ik ook een aantal andere prachtige merken staan die ik tijdens mijn behandelingen gebruik. Ik vind hygiëne en kwaliteit erg belangrijk. Ik heb daarom gekozen voor merken met producten waarin de werkstoffen helder en duidelijk zijn qua werking en effectiviteit. Ook vind ik gebruiksvriendelijke producten belangrijk. En dat ze niet getest zijn op dieren. Alle producten die ik verkoop gebruik ik dan ook zelf omdat ik er 100% achter sta. Ik kan je dus met enthousiasme mijn ervaringen delen.

Mineralen make-up

100% natuurzuiver

beMineral is een zuivere minerale make-up lijn. Voor de ontwikkeling lag de lat hoog bij dit merk. De make-up moet natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstodend zijn en beschermen tegen uv-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt... Het onmogelijke is mogelijk gemaakt dankzij de minerale make-uplijn van Greet Hoedeman. De foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: mica, ijzeroxide en titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen en dus zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Op onze website kun je nog meer informatie lezen over mijn favoriete make-up lijn beMineral.

State of the art - OPI

Mijn nummer 1

Handen zijn echte eye catchers. Handen en nagels zijn een belangrijk onderdeel van je dagelijkse beauty ritueel. Ik heb gekozen voor de trendsetter qua kleuren en de beginner van GelColor. De producten van OPI hebben voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikes - zeker filmsterren- stellen. De lak blijft lang zitten, heeft perfecte kleurdekking en is 'shockproof'. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn  niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit. Hoe gezonder je nagels, hoe langer jouw favoriete color treatment blijft zitten.

Van nature mooie wimpers

Gegarandeerd resultaat

Mooie volle, lange wimpers, daar droomt toch elke vrouw van? Volle wimpers laten je ogen meer spreken en zorgen voor een sensuele oogopslag. Net als je huid hebben ook je wimpers verzorging nodig. Helaas worden de wimpers vaak vergeten. RevitaLash ontwikkelde een aantal producten om je wimpers optimaal te verzorgen. Bijvoorbeeld het populaire RevitaLash wimperserum, gemaakt van hypo-allergene, verzorgende stoffen zoals polypeptiden, biopeptin complex en andere botanische ingrediënten. Het Revitalash wimperserum is inmiddels wereldwijd favoriet onder vele vrouwen en is internationaal bekroond met diverse awards.

In de afgelopen jaren heeft de methode BDR zich ontwikkeld tot een specialist in derma-georiënteerde huidverzorging. Zichtbare en langdurige successen zijn gegarandeerd door een intelligente combinatie van dermaceutische producten, individuele behandelmogelijkheden en de modernste technologie op gebied van apparatuur. BDR bevat een compact assortiment met producten geschikt voor wel ieder huidtype. Voor de normale tot de veeleisende huid, jong en oud, man of vrouw, licht of donker. De producten bevatten hoogwaardige ingrediënten waar de specialiste u alles over kan vertellen. Voor iedereen is er advies op maat mogelijk. Samen met de...

Lees verder...