content image- 1561031623
Beauty Defect Repair

 

 

 

 

 

Explore! You will love it.

Get results comparable to medical skin treatments, 

with bdr’s Medical Beauty Concept

“The Time Capsule Formule”

content image- 1560948937

Beauty Defect Repair gaat verder dan alleen het verzorgen van de huid. Bdr is een methode om de huid daadwerkelijk te verbeteren. De methode maakt het mogelijk om de huidstructuur en de huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden. En is geschikt voor:

  • Iedere huid
  • Elke huidconditie
  • En ieder huidprobleem

De behandelingsresultaten van BDR (Beauty Defect Repair) zijn opzienbarend. De huid wordt wakker geschud en gestimuleerd. Vooral rond de ogen is het resultaat goed zichtbaar maar ook fijne rimpels kunnen goed worden behandeld. Bij een rokershuid zijn de resultaten spectaculair. Al na de eerste behandeling is de huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere vochtbalans en doorbloeding, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. De behandeling is pijnloos en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen!

Jouw voordelen op een rij:

  • Voor ieder huidtype en huidconditie
  • Na één behandeling zichtbaar resultaat
  • Huideigen functies worden geactiveerd

De bdr behandelingen zijn intensief en kunnen daarom ook alleen maar uitgevoerd worden door gespecialiseerde schoonheidsspecialisten. 

Foto's na één behandeling

Dé huidverbeterende methode

De huidverbeterende methode van bdr bestaat uit een intensieve samenwerking tussen dermaceuticals en moderne apparatuur. De huidconditie en huidweerstand wordt verbeterd door de combinatie van fruitzuurpeelingen, intensief dode huidcellen verwijderen, microneedling en dermaceutische werkstofconcentraten.

Het is een systeem dat de huid intensief jonger maakt en is geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd. Je zult versteld staan van de resultaten.  Deze unieke methode is ontwikkeld door biologen, artsen, ingenieurs en schoonheidsspecialisten. De resultaten zijn na één behandeling zichtbaar. Het geheim schuilt in de diepe penetratie van de werkstoffen. De behandeling is pijnloos en ultrazacht.

content image- 1560949019

Good to know

Uitgelegd in detail

Tijdens de behandeling reinig ik de huid en pas ik een fruitzuurpeeling toe om de huidfuncties te activeren. Daarna verwijder ik alle dode huidcellen d.m.v. microdermabrasie en maken we de huid toegankelijker voor de werkstoffen in de producten die volgen. Vervolgens beginnen we aan de microneelding. Bij deze methode maken we hele kleine gaatjes in de huid waarbij de collageen en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. We nemen met twee type opzetstukjes het gezicht, alle fijne lijntjes en rimpels en pigmentatie stoornissen mee. Tot slot breng ik het masker aan i.c.m. met Calming Light en masseer ik de decolleté en schouders. 

Hulp bij het kiezen

Alle behandelingen van bdr zien er ongeveer hetzelfde uit. De ene duurt alleen korter dan de ander. En bij de ene gebruik ik meer steriele opzetstukjes dan bij de andere behandeling. Ook behandeling ik bij alleen de Age Control óók de nek, bij de rest alleen het gelaat of een onderdeel hiervan zoals bij de Focus behandeling. Ik zou willen adviseren om contact op te nemen met mij bij het maken van een keuze. Of als eerst een Basic & Sensitive in te plannen. Die bevat de 3-in-1 methode, en kan bij ieder huidtype.

 

Jaarlijkse trainingen

Als partner van bdr zijn we verplicht elk jaar twee keer terug te komen voor bijscholing. Deze wordt gegeven door ambassadeurs van bdr. Dit kunnen huidtherapeuten zijn, trainers van bdr, ontwikkelaars vanuit Duitsland zelf, én door Drs. Debby. Ook zij is ambassadeur van bdr en draagt het merk vol passie uit. Alle partners van bdr blijven zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Of je nu bij mij een behandeling doet of in Friesland, of in Duitsland, of in Spanje. Overal werken we hetzelfde. We dragen samen het concept Time Capsule van Beauty Defect Repair uit.

Wat zijn de risico's?

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van alle risico's en de nazorg van de huid. Vooraf aan een bdr behandeling nemen we uitgebreid de risico's door d.m.v. een formulier. Ik zal je ook vragen deze te ondertekenen. Volgens de Wkkgz, Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de zorg, ben ik verplicht jou op de hoogde te stellen van de behandeling en met jouw handtekening mag ik de behandeling uitvoeren. Ik leg altijd graag uit wat ik doe en ik neem je in alle stappen van de behandeling mee. Een pdf van het formulier kun je alvast inzien wanneer je op de knop drukt hieronder.

Kickstart met bdr

Snel en effectief

Bdr werkt op z'n best tijdens een kuur. Zes weken lang iedere week een effectieve behandeling. Het is voor mannen en vrouwen die graag in een korte tijd verbetering willen zien aan hun huid. Of voor klanten die een paar aspecten van hun huid graag willen veranderen. Denk hierbij aan, acne, couperose, pigmentvlekken, littekens, rimpels, verslapping, etc.

Let's grow together!

Een kuur is een samenwerking. Mijn taak is om tijdens de behandeling jouw huid te helpen en deze flink aan het werk te zetten. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen tijdens de behandeling is liggen en genieten. Maar jouw taak thuis om de huid met veel liefde te verzorgen. Ik ga je uitleggen hoe je dit kunt doen.
 

Klik op het rijtje hierboven voor het resultaat van 6 keer de Power Break for men +/- € 650

"Dit is echt mijn trots. Nog nooit had hij iets op zijn huid gesmeerd en hij is een echte zonaanbidder. Tevens een roker. Vol goede moed is hij met de producten aan de slag gegaan thuis en heb ik 6 weken lang zijn gezicht intensief behandeld. Hij heeft beloofd niet meer de zon in te gaan zonder spf. Hoe cool!"

Klik op het rijtje hierboven voor het resultaat van 6 keer de Cell Repair treatment +/- € 750

"Deze dame wilde graag een verstrakking van de kaaklijn en een verzachting van de rimpels op de wangen. We hebben een speciaal opzet stukje aan de behandeling toegevoegd. Dat de kraaienpootjes verminderd zijn was een bijkomend voordeel, aldus de klant".

Klik op het rijtje hierboven voor het resultaat van 6 keer de Age Control treatment +/- € 840

"Van deze dame heb ik geleerd hoe je de lijntjes rondom de mond noemt, namelijk barcodes. Ik weet niet of dit de offficiële benaming is, maar ik vond het wel toepasselijk hihi. Ook wilde ze graag af van grove poriën op de neus. Ze gaat binnenkort trouwen dus haar gezicht is in optimale conditie om te shinen!"

Klik op het rijtje hierboven voor het resultaat van 6 keer de Focus treatment +/- € 430,00

Bij deze klant lag de focus op de voorhoofdsrimpels. Hij wilde een minder vermoeide uitstraling en een gladder voorhoofd. Het wekelijkse ontspannen heeft voor een zachtere uitstraling gezorgd en de microneedling voor minder diepe rimpels en een verkleind litteken.