content image- 1561031623

Vergoeding op Acne behandeling

Acne specialisatie

Sinds 2015 ben ik Acne specialist en heb ik al veel mensen blij mogen maken. Zeker met mijn merk bdr kan ik het verschil maken. Er wordt ook toegezien op bijscholing om mijn AGB-code te behouden. Met mijn extra certificaat Acne ben ik geregistreerd zorgverlener. Hier zijn recent echter een aantal stappen aan vooraf gegaan.

Vektis

Vektis is een organisatie die bijdraagt aan goede zorg in Nederland. Ze stellen de eis dat schoonheidsspecialisten aangesloten moeten zijn bij een brancheorganisatie om in het bezit te zijn van een AGB code voor de specialisatie Acne. Ik ben aangesloten bij de branche organisatie "De Huidprofessional".

Huidprofessional

Mijn branche organisatie heeft overeenkomsten met een aantal zorgverzekeraars die behandelingen, uitgevoerd door een Vektis erkende zorgverlener (ik), deels vergoeden afhankelijk van je aanvullende verzekering. Door mijn lidmaatschap bij De Huidprofessional sta ik geregistreerd bij Vektis en heb ik een persoonlijk AGB-code: 89101594.

AGB-code

Met mijn AGB-code vermeldt op je factuur kun je een vergoeding voor de behandeling aanvragen. Afhankelijk van je aanvullende verzekering is er door jouw zorgverzekeraar een bedrag vast gesteld. De volgende zorgverzekeraars, hiernaast aangegeven, gaan over tot vergoeding voor leden (ik) van de Huidprofessional. De Huidprofessional is nog met andere zorgverzekeraars in overleg. Je kunt het altijd even navragen bij jouw zorgverzekeraar of ze mijn AGB-code accepteren.

Aangesloten zorgverzekeraars

VGZ
Bewuzt
United Consumers
Univé
Zekur
UMC Zorgverzekering
IZA
De IZZ Zorgverzekering door VGZ
SZVK
Zorgzaam