content image- 1561031623

Stageplaats

in Hagestein

Human Esthetics is een vertrouwde, gezellige en vooral inspirerende werkomgeving waarbij passie, focus en professionaliteit centraal staan.

Over de salon

In mijn salon ligt de volledige focus op huidverbetering. Bij Human Esthetics is er altijd tijd voor uitleg en een eerlijk advies. We luisteren goed naar de behoefte van de klant om zo aan de verwachtingen te kunnen voldoen. Dit doen we met doelgerichte behandelmethoden en producten van hoge kwaliteit. Ook maken we voor- en na foto's om resultaten vast te leggen. Duidelijkheid; passie; kwaliteit; hygiëne; effectiviteit; realistische resultaten en ontspanning voor de klant vind ik belangrijk. Een warm ontvangst, stukje persoonlijke aandacht en gezelligheid mag ook zeker niet aan de behandeling ontbreken. Voor een stageplaats in Hagestein vindt ik bepaalde kenmerken in een specialist belangrijk.

Eigenschappen

Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen?

Leergierig
Sociaal
Eerlijk
Beleefd
Geduldig
Vriendelijk
Behulpzaam
Enthousiast
Secuur
Ondernemend

Dan is deze stageplaats in Hagestein geschikt voor jou! Lees ook even onze reviews op de website om te kijken of jij jezelf hierin herkent. 

Wat bieden wij?

Bij deze stageplaats in Hagestein leer je alle aspecten van ondernemen. Denk hierbij aan klanten contact; social media; administratie; acties bedenken; kuurvoorstellen maken; voorraden invetariseren; nieuwsbrieven maken; productkennis leren; behandelingen uitvoeren; en ja ook schoonmaken en behandelruimtes voorbereiden. Want hygiënisch werken is heel belangrijk.

Maar vooral leer je hoe jij jezelf kunt onderscheiden als huidverbeterend specialist. Ook zal ik een luisterend oor bieden en eerlijk feedback geven. In een veilige, gezellige en vooral inspirerende werkomgeving geef ik je de ruimte om alle informatie als een spons tot je te nemen. Ik zal er voor zorgen dat je volledig voorbereid bent met alle kennis in pacht om zelfverzekerd de behandelruimte in te gaan. In ruil hiervoor verwacht ik een proactieve houding. Tevens biedt ik eventuele doorgroeimogelijkheden na afronding van je opleiding.

Solliciteren

Interesse in deze stageplaats in Hagestein? Dan mag je jouw CV én een motivatiebrief sturen met hierin: 

  • Waarom jij voor Human Esthetics kiest.
  • Welke aspecten van deze stageplaats jou het meeste aanspreken.
  • Waarom je vindt dat Human Esthetics bij jou past.
  • Wat je hoopt te gaan leren.
  • Ten minste 2 voor- en na foto's van jouw werk als specialist. (Denk hierbij aan foto's van een wenkbrauwbehandeling)

Hieronder vindt je de contactgegevens. 

Bereikbaarheid

Stageplaats in Hagestein is te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Ook kun je ervoor kiezen met de bus te komen. De salon bereikbaar op loopafstand van busstation Nijensteinseweg Hagestein Lijn 146 (5 min lopen). Je kunt ook een oude fiets neerzetten bij busstation Hoefslag Hagestein Lijn 44 en 146 (6 min fietsen).

Contactgegevens

Schoonheidssalon Human Esthetics
Vogelenzangseweg 20
4124 AS Hagestein

0610181276
info@humanesthetics.nl