content image- 1561031623
Over ons

Hoi! Ik ben Elle-Mieke

10 jarig bestaan

Sinds 2012 ben ik gevestigd in Hagestein met schoonheidssalon Human Esthetics. Naast mijn ouderlijk huis staat een kantoorpand en op de bovenverdieping zit ik. Inmiddels woon ik in IJsselstein, maar met veel plezier rijd ik iedere dag naar mijn geliefde ouders en salon. Het is een prachtige omgeving met veel groen! Heerlijk.

Diploma's

In totaal heb ik 4 diploma's en heel veel certificaten in deze branche. Ik kan bijna alle behandelingen wel verrichten die er te bedenken zijn bij een bezoek aan de schoonheidsspecialist.
Echter vond ik het belangrijk voor mijzelf en voor mijn klanten me te richten op 1 ding en me daarin te specialiseren én te onderscheiden. Twee keer per jaar ga ik terug op bdr training en blijf ik me steeds verder ontwikkelen op het gebied van huidverbetering.

"Wat een broekie. Ik was 17 jaar toen ik mijn eigen salon begon."

Ik was 17 jaar toen ik begon.

Passie

Ik ben een gedreven huidspecialist en voel veel compassie voor mijn klanten. Ik streef graag perfectie na en ben gepassioneerd in mijn vak en straal dit dan ook uit in mijn behandelingen. Er is zoveel te bereiken met de huid. Ik kan niet omschrijven wat mijn werk voor mij betekent, het is echt een heel groot onderdeel van mijn leven. Zoveel passie heb ik voor Human Esthetics. Ik ben super trots en ik vind het een heerlijk beroep.

Klanten van het eerste uur

Ik heb dus een aantal klanten van het eerste uur. Dat vind ik zo ontzettend leuk. Maar even serieus, waar blijft de tijd? Wat gaat het toch ontzettend snel. We zijn inmiddels 10 jaar verder. Ik kan me nog herinneren dat ik samen met mijn vader bij de Kamer van Koophandel stond. En de volgende dag gewoon weer naar school. Ik werkte in de avonden en op zaterdag. Na school heb ik een tijdje in de sauna gewerkt naast mijn salon. En vijf jaar geleden ben ik volledig voor mijn salon gaan werken.

Prestaties


MBO Uitblinker Da Vinci College 2015
In 2015 was ik dé uitblinker van de school verkozen door mijn docenten en medestudenten. Erg bijzondere ervaring. Ik mocht mee doen aan de competitie MBO uitblinker van het land, maar ik ben het uiteindelijk niet geworden.


Buitenlandse stage Spanje
Kort daarna ben ik drie maanden op buitenlandse stage gegaan en heb ik dus gewerkt in het buitenland. Daar gaat de beautybranche er heel anders aan toe. Ik mocht daar mijn collega's de fijne kneepjes van de bindweefselmassage leren.


Beauty Defect Repair Super STAR 2021
In 2022 ben ik uitgeroepen tot dé bdr super star van 2021! Een hele grote eer. Ik heb dat jaar als beste gepresteerd. Het is belangrijk om ieder jaar op training te komen, aan het werk te zijn met ondernemerschap (online programma) en actief te zijn op sociale media.

"Als jonge meid was ik een tijdje aan het werk in Spanje"

Trip down memory lane

Recentere foto's

Reviews

Je kunt het beste ervaren hoe iemand is door deze persoon in het echt te ontmoeten. Daarom vind ik reviews ook zo leuk. De ervaringen van klanten achteraf na de behandeling beschrijven goed hoe ik ben als persoon.
Ik kan hier op jouw beeldscherm wel vertellen wie ik ben, maar de reviews zeggen meer vind ik. Blader ze vooral even door zou ik zeggen. Of kom gewoon langs, dan kunnen we elkaar ontmoeten! Een afspraak maken kan online of via whatsapp bijvoorbeeld.

Meer over Elle-Mieke

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en dagelijks een portie Elle-Mieke willen. Dan kun je me volgen op mijn Instagram of Facebook! Hier vlog ik op los (dat betekent bloggen maar dan door middel van video's).

"Inmiddels ben ik 27 jaar,
maar bdr doet wonderen vind je niet?"

Social media

Ook plaats ik hier regelmatig tips over de huid.
Ik deel persoonlijke ervaringen.
Maar ook voor en na foto's van behandelingen die ik doe.

Lees hier de reviews