content image- 1561031623

 

 

 

 

 

Be yourself, beMineral

100% pure mineralen

Zuivere make-up geschikt voor ieder huidtype

De zuiverste foundation die er bestaat.

 

Met slecht 3 ingrediënten 100% zuiver:

 

Mica

 

IJzeroxide

 

Titaniumdioxide

Get your natural look

beMineral is een zuivere minerale make-up lijn, gemaakt voor de vrouw van morgen. Voor ontwikkeling ligt de lat hoog. De make-up moet natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstodend zijn en beschermen tegen uv-straling. En dat alles zonder dat u voelt dat u make-up op hebt. Het onmogelijke is mogelijk gemaakt dankzij de minerale make-uplijn van Greet Hoedeman.

De foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: mica, ijzeroxide en titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen en dus zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Titaniumdioxide heeft naast  de verzorgende werking ook een SPF 15, waardoor de huid direct beschermd is tegen de schadelijke invloeden van UVA en UVB straling. Het slijpen, schaven en mengen van mineralen zorgen voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral make-up niet alleen zeer prettig aanvoelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. Mineralen make-up weerkaatst het licht door diamante glanspigmentjes. Hierdoor worden huidoneffenheden en lijntjes verzacht en minder zichtbaar.

De gezondheid en verzorging van de huid staan op nummer één. Mineralen werken samen met de huid. beMineral laat uw huid vrij ademen en u zult niet eens merken dat u make-up draagt. Dit maakt het geschikt voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen. De producten zien er uit als poeder, maar voelen aan als zachte crème. De producten zijn dierproefvrij en parfumvrij. Ze geven de huid een natural look. Zacht als zijde. beMineral is 100% natuurlijk en dus geschikt voor elke huid en huidconditie. Het bied camouflage voor pigmentvlekken en acne. Rimpels vervagen dankzij een natuurlijke en stralende tint.

 

Start today!

 

 

Ontdek nu zelf waarom...

Het beMineral assortiment omvat een breed scala aan zuiver minerale producten, waaronder foundations, concealers, highlighters, eyeliners, oogschaduws in de meest prachtige kleuren in glanzende en matte uitvoering, lipglosses en lipstick pencils, veelzijdige bronzers, mascara, blushes en een frisse eye make-up remover. Voor het aanbrengen heeft beMineral  een collectie professionele make-upkwasten. De producten zijn stuk voor stuk intense kleuren met oneindig veel combinatie mogelijkheden voor uw eigen unieke look. Be yourself, beMineral!

Ruim assortiment