content image- 1561031623

Microneedling

Een milde microperforatie waardoor de huid werkzame stoffen beter opneemt en collageenvorming wordt gestimuleerd. Een stralende en jonge huid bij schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein.

Sinds kort kunt u bij Human Esthetics terecht voor fruitzuur behandelingen, microdermabrasie en microneedling. Beauty Defect Repair, ookwel BDR genoemd, bestaat uit deze drie behandelmethodes die perfect samen gaan, wat uniek is in deze branche. De methodes kunnen ook los van elkaar gedaan worden waardoor er een behandeling op maat gecreëerd kan worden.
BDR is dé vervangende behandeling voor botox en geeft makkelijk en pijnloos een geweldig resultaat.

Microneedling is een microperforatie van de bovenste huidlaag. Door middel van kleine naaldjes die met het blote oog niet te zien zijn worden er openingen in de huid gemaakt. Hierdoor kunnen de werkzame stoffen in de producten van BDR beter worden opgenomen door de huid. Ook zorgt dit voor een prikkeling van de huid zodat deze zich vernieuwt en wordt gestimuleerd collageen aan te maken. Steunweefsel zorgt voor de stevigheid van de huid en voorkomt verslapping. Dit proces werkt na de behandeling op langer termijn door.
Wanneer u alle methodes van Beauty Defect Repair in een behandeling verwerkt krijgt uw huid alles wat deze nodig heeft voor intensieve huidverbetering. Het beste is om deze behandeling in kuurverband te doen.

Door een behandeling met BDR wordt de huid als het ware wakker geschud waardoor deze in staat wordt gesteld alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen.  Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere doorbloeding en vochtbalans, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen.  De behandeling is pijnloos en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen.
Voor meer informatie over het verzorgingsproduct Beauty Defect Repair verwijs ik u graag naar de volgende pagina.

Heeft u last van onderstaande klachten?
Behandelingen met BDR kunnen namelijk worden toegepast bij:
-          Gebrek aan spankracht en elasticiteit
-          Leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes
-          Mimische rimpels
-          Te strak gespannen gelaatspieren
-          Littekens
-          Couperose
-          Acne
-          Een zonbeschadigde huid
-          Ouderdoms- en pigmentvlekken
-          Een droge en ruwe huid
-          Grote poriën en onzuivere huid
-          Een zeer gevoelige huid
Neem contact met mij op en samen zorgen we voor een behandeling op maat voor uw huid.

Schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken vanaf Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Lexmond, Vianen, Hei- en Boeicop, Everdingen, Zijderveld, Culemborg e.d.
Ik werk uitsluitend op afspraak.