content image- 1561031623
Overige behandelingen

 

 

 

 

Alle behandelingen

Een ruim aanbod aan behandelingen.
Bij Human Esthetics werken we alleen met de beste professionele merken.

Meer hierover? 

Gezichtsbehandelingen
Ruim aanbod huidverbeterende gezichtsbehandelingen. In overleg passen we de behandeling aan op uw huid voor een optimaal resultaat.
Lees verder...

Wenkbrauwen en wimpers
Laat uw ogen spreken d.m.v. intens donkere wimpers en de juiste vorm en kleur wenkbrauwen passend bij uw gezicht.
Lees verder...

Make-up
100% natuurzuivere mineralen make-up geschikt voor ieder huidtype en iedere huidskleur. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies. 
Lees verder...

Manicure
Intensieve verzorging voor een mooie uitstraling. Ook voor herstel van droge handen, gescheurde nagels/ nagelriemen en nagelbijters.
Lees verder...

OPI GelColor
Bestaat al jaren, succes gegarandeerd. Gelnagellak voor handen en voeten voor langdurig plezier. Intense kleuren, direct droog, stoot en krasvrij.
Lees verder...

(medisch) Pedicure
Professionele voetverzorging. Behandeling van eelt, kloven, ingroei en kalknagels. Maar ook risicopatiënten en specialisaties.
Lees verder...

Massage
Relax en laat los. Kom tot rust in een fijne omgeving. Diverse mogelijkheden. Ontspanning, klassiek, bindweefsel, sportmassage.
Lees verder...

Harsen
Langdurig zacht en haarvrij resultaat. Na vaker harsen aanzienlijk beperkte terugkomst van haren. Op diverse plekken mogelijk.
Lees verder...

Kleur- en lichttherapie
Klinisch bewezen behandeling die versnelde heling en verlichting biedt. Geschikt voor huidproblemen, pijn, wondgenezing, depressie etc.
Lees verder...

Speciaal voor...

Mannen
Alleen maar heren behandelingen. Voor zijn gezicht, zijn lichaam, zijn handen en voeten. Goed en prettig voor de huid. Voor mannen van nu.
Lees verder...

Bruiden
Get ready for your wedding!! Volledige verzorging. Make-up, mooie nagels, gladde benen, stralend huidje, sprekende wenkbrauwen.
Lees verder...

Mamas to be
Speciale behandelingen om even te ontspannen en de lichamelijke ongemakken te vergeten. In alle stadia van de zwangerschap mogelijk.
Lees verder...