content image- 1561031623

 

 

 

 

 

Phyto Naturelle

Natuurlijke huidverzorgingsproducten

Op basis van Japanse groene thee

Japanse groene thee

De kracht van Japanse groene thee is wetenschappelijk bevestigd. De heilzame werking van groene thee is door de eeuwen heen proefondervindelijk bewezen. In Japan hechten ze veel waarde aan schoonheid en hebben ze een bijzondere band met de natuur. De Japanse groene thee is al vanouds bekend om zijn gezondheidsbevorderende werking en de vertragende werking bij huidveroudering. Groene thee bevat van nature veel waardevolle stoffen: vitaminen, provitaminen, mineralen, aminozuren, selenium en anti-oxidanten zoals Epigallocathechinegallaat, Flavonoïden en Polyphenolen (zeer sterke antioxidatieve eigenschappen honderd maal effectiever dan vitamine C en vijfentwintig maal krachtiger dan vitamine E ter bescherming van de cellen en D.N.A.). Groene thee bestrijdt de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor het verouderingsproces, verbetert de huidfuncties en verhoogt het immuunsysteem. Groene thee extracten hebben antibacteriële eigenschappen, ze vernietigen aantoonbaar het membraan, de buitenhuid van bacteriën en voorkomen daarmee bacteriële infecties.

Alle producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en worden  bereid in een modern specialistisch Nederlands laboratorium. Phyto Naturelle bevat een ruim assortiment aan gezicht- en lichaamsproducten voor mannen en vrouwen zowel:  Blank, Aziatisch en Negroïde. De producten bevatten geen parabenen, siliconen, microplastics, minerale oliën en ftalaten. Alle producten zijn vrij van dierlijke stoffen en gifstoffen. En ze zijn goedgekeurd door Greenpeace.

Gezichtsverzorging

De 1e klas Japanse groene thee en de andere natuurlijke grondstoffen zorgen voor een aangename beleving op de huid en bieden een mooi resultaat in huidverbetering. De grondstoffen bestaan o.a. uit planten en kruiden die synergetisch, geneeskrachtig en huidherstellend werken. Deze ingrediënten worden koudgeperst. Koud persen is een proces voor het winnen van olie uit oliehoudende planten en zaden, waarbij de maximale hoeveelheid waardevolle stoffen en natuurlijke aroma’s worden behouden. De puur natuurlijke ingrediënten stimuleren de celvernieuwing en beschermen preventief tegen vroegtijdige veroudering en verstoren hiermee niet het natuurlijk evenwicht van de huid. De groene thee en de sheabutter bevatten beide een natuurlijk uv-filter. Om de producten zo natuurlijk mogelijk te houden maken wij geen gebruik van een kunstmatige c.q. chemische SPF factor.

U bent iedere dag van haar tot teen verzorgd met de producten die afkomstig zijn van moeder natuur en die passen bij een gezonde en bewuste levensstijl.

Lichaamsverzorging

Naast gezichtsverzorging heeft Phyto Naturelle ook verzorging voor het lichaam. De massage en huidoliën zijn verzorgend, bevatten een heerlijke geur en zorgen voor totale ontspanning. De oliën zijn gewonnen uit koudpersing en zijn dus rijk aan vitaminen en anti-oxidanten. Olie lijkt op qua samenstelling op het huid-eigen sebum (talg). En wordt hierdoor dus snel opgenomen en houd het natuurlijke vocht vast in de huid. De huidoliën van Phyto Naturelle voorkomt een droge huid en schilvers. De olie word volledig opgenomen door de huid, voelt niet vet aan en laat geen vlekken achter in uw kleding. Een must voor uw dagelijkse beauty ritueel!

Thee om te drinken

Phyto Naturelle thee met echte theeblaadjes! Die makkelijk kunnen ontvouwen en hun aroma afgeven. Als ondersteuning van de huidverbetering thuis.
Werking van groene thee drinken op het lichaam:

  • stimulerend en opmonterend
  • bevordert de spijsvertering
  • versterkt het immuunsysteem
  • verstevigt de bloedvaten
  • cholesterol verlagend
  • verhoogt de basisstofwisseling dus breekt vet af
  • remt het verouderingsproces

Nog een ander aspect van groene thee is dat het fluoride bevat voor sterke tanden en het drinken van warme dranken is beter omdat die de mond (en daardoor ook het gebit) beter spoelen en reinigen.