content image- 1561031623

 

 

 

 

 

Revitalash

Intensieve verzorging voor de natuurlijke wimpers

Verbluffende resultaten

Het Revitalash wimperserum zorgt dat je wimpers er langer en voller uit gaan zien door ze intensief te verzorgen. Broosheid en breekbaarheid van de wimperhaartjes wordt bij regelmatig gebruik van het serum verminderd, en de glans en flexibiliteit van de haartjes kunnen worden juist verbeterd. Door het serum twaalf weken lang iedere dag eenmaal te gebruiken gaan je wimpers er voller en langer uitzien met een natuurlijke krul.

 

 

Ervaar het zelf...

 

De droom van elke vrouw

Van nature mooie volle, lange wimpers, daar droomt toch elke vrouw van? Volle wimpers laten uw ogen meer spreken en zorgen voor een sensuele oogopslag. Net als uw huid hebben ook uw wimpers verzorging nodig. Helaas worden de wimpers vaak vergeten. RevitaLash ontwikkelde een aantal producten om je wimpers optimaal te verzorgen. Bijvoorbeeld het populaire RevitaLash wimperserum, gemaakt van hypo-allergene, verzorgende stoffen zoals polypeptiden, biopeptin complex en andere botanische ingrediënten.

Het Revitalash wimperserum is inmiddels wereldwijd favoriet onder vele vrouwen en is internationaal bekroond met diverse awards. Wilt u ook mooiere wimpers? Verzorg ze dan elke dag met RevitaLash. Een dun lijntje vlak boven uw wimperrand is al voldoende. Dat maakt ons wimperserum erg zuinig in gebruik. Heeft u wimperextensions? Het is geen probleem om deze te combineren met het RevitaLash wimperserum. Het serum is namelijk op waterbasis.

Ontstaan van Revitalash

RevitaLash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum als speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle. Zij was herstellende van borstkanker en de intensieve chemotherapiebehandelingen hadden haar mooie wimpers beschadigd. Haar wimpers zagen er breekbaar, dun en minder vol uit. Dokter Brinkenhoff besloot daarom een formule te ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Intensief onderzoek van Brinkenhoff en andere getalenteerde cosmetische wetenschappers leidde tot de ontwikkeling van RevitaLash: een product dat de wimpers zichtbaar verbetert. Gayle’s wimpers werden met RevitaLash mooier dan ze ooit had durven dromen.

 “Wanneer iemand om wie je geeft pijn heeft, kun je je ongelofelijk hulpeloos voelen. Het deed mij ontzettend goed om op mijn eigen manier Gayle te kunnen helpen er weer bovenop te komen. Het was geweldig om te zien hoe blij ze was met haar prachtige wimpers.” – Dokter Micheal Brinkenhoff

Ervaringen van gebruikers