content image- 1561031623

Rugmassage

Laat uw nek, schouders en rug losmaken door rugmassage bij schoonheidssalon Human Esthetics.

Deze vorm van massage is erg populair. Pijnklachten rond de schouderbladen en vastzittende schouder- en nekspieren komen veel voor en zijn vaak een uiting van dagelijkse drukte en/of een verkeerde werkhouding. Het zijn tekenen van overbelasting. Mensen zitten tegenwoordig langer in de auto, achter de computer en besteden meer tijd aan hun mobiele telefoon/tablet. Ook werken we tegenwoordig vaak onder hoge prestatieverwachtingen van onszelf en onze omgeving, wat snel kan leiden tot stijve spieren.

De rugmassage zorgt voor ontspanning en herstel van deze spieren. De doorbloeding wordt gestimuleerd wat gunstig is, want spiercellen hebben zuurstof en voedingstoffen uit het bloed nodig om goed te kunnen functioneren. Ook biedt deze massage verlichting voor hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van continue aanspanning van de spieren in de schouders en nek.

Kortom, deze massage is zeer effectief voor spanningsklachten. Toe aan een moment van ontspanning met veel aandacht voor uw rug, schouders en nek? Neem dan contact met mij op.

Schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken vanaf Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Lexmond, Vianen, Hei- en Boeicop, Everdingen, Zijderveld, Culemborg e.d.
Ik werk uitsluitend op afspraak.