content image- 1561031623

Stoelmassage

Een echte opkikker voor lichaam en geest.

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress en CANS (voorheen bekend als RSI). Tijdens de stoelmassage hoeft u niet te liggen maar neemt u plaats in een speciale stoel die u volledig draagt. Deze massage kan over de kleding heen gegeven worden. Hierdoor kan de massage dus ook op de werkplek plaatsvinden. Heel leuk voor bijvoorbeeld personeelsbijeenkomsten, secretaresse dagen, bedrijfsopeningen, ladies nights, en ga zo maar door.

De stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op armen, handen, hoofd, nek, schouders, rug en heupen.
De stoelmassage is zeer geschikt wanneer u last heeft van vermoeidheid, stress en spanning, CANS (voorheen bekend als RSI), hoofdpijn, een stijve nek, rug- en schouderklachten en/of spierpijn.

De massage duurt niet lang en direct na de behandeling op de massagestoel voelt u zich ontspannen en opgewekt, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toenemen.
Een echte opkikker dus voor lichaam en geest.

Schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken vanaf Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Lexmond, Vianen, Hei- en Boeicop, Everdingen, Zijderveld, Culemborg e.d.
Ik werk uitsluitend op afspraak.