content image- 1561031623

Wenkbrauwen epileren

Krijg uw wenkbrauwen perfect in model bij schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein.

Mooie wenkbrauwen zijn voor mij heel belangrijk. Ik vind een natuurlijke uitstraling van groot belang. Wanneer u bij mij de wenkbrauwen laat epileren houd ik de natuurlijke vorm aan. Ik zal naar uw wensen luisteren en mijn expertise geven.
Zelf vind ik de combinatie verven en epileren het mooiste. Zo kan ik de perfecte kleur en vorm van uw wenkbrauwen creëren die bij uw gezicht en haarkleur passen.
Tijdens het epileren van de wenkbrauwen zal ik met een schaartje ongewenste te lange haren korter te knippen. Vervolgens gebruik warme honinghars om zowel het dons als de donkere haren op een snelle en pijnloze manier weg te halen, afsluitend met gebruik van het pincet voor het precieze werk. Tot slot gebruik ik een borsteltje voor de finishing touch.

Tip:
Fixeer de wenkbrauwen door ze te bewerken met transparante of gekleurde wenkbrauwgel. Deze zorgt ervoor dat de wenkbrauwharen gedurende de hele dag op hun plaats blijven zitten voor een verzorgde uitstraling.

Help! Mijn wenkbrauwen worden dunner en de haren worden langer en stugger.
Bij het ouder worden verandert niet alleen de huid, maar ook de wenkbrauwen. Zo kunnen ze dunner worden, maar de haren kunnen ook dikker, stugger en langer worden. Hierdoor is het soms moeilijk om de wenkbrauwen in vorm te houden. Ook kunnen de wenkbrauwen lichter van kleur worden.
Het regelmatig verven van de wenkbrauwen doet hierbij echt wonderen. Zo worden alle haartjes die nog wel aanwezig zijn gekleurd en blijft de wenkbrauw mooi in model.

choonheidssalon Human Esthetics in Hagestein beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken vanaf Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Lexmond, Vianen, Hei- en Boeicop, Everdingen, Zijderveld, Culemborg e.d.

Ik werk uitsluitend op afspraak.