content image- 1561031623

Wimpers verven

Geef uw ogen meer uitstraling door de wimpers te verven bij schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein.

Wimpers verven heeft een verrassende uitwerking op uw gezicht. Ze laten de ogen spreken zonder mascara te hoeven gebruiken. Ikzelf gebruik altijd de combinatie zwart en blauwzwart. De blauwe glans geeft een mooie gloed en zo meer diepgang aan uw wimpers. Het is na het verven van de wimpers mogelijk make-up en mascara te gebruiken, indien u dit wenst. Wel adviseer ik de lenzen uit te doen voor deze behandeling, indien u die draagt.
Het verven van de wimpers doe ik met het meest bekende merk op de markt: Refectocil. Deze geeft niet alleen schitterend kleurresultaat maar is ook zeer duurzaam. Deze wimper- en wenkbrauwverf geeft u 4 tot 6 weken lang plezier van uw kleuring. Verder is het geschikt voor ieder huid- en haartype. U kunt bij mij ook de wenkbrauwen laten verven voor een natuurlijke en verzorgde uitstraling.

Schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken vanaf Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Lexmond, Vianen, Hei- en Boeicop, Everdingen, Zijderveld, Culemborg e.d.

Ik werk uitsluitend op afspraak.