content image- 1561031623

Bruidsmake-up

Voor een stralende dag!

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van uw uitstraling tijdens de grote dag. Ik zorg ervoor dat u het stralende middelpunt zult zijn.
Wanneer u met mij contact opneemt en van mijn diensten gebruik wilt maken, dan reserveer ik de dag van de bruiloft voor u in mijn agenda. U kunt de bruidsmake-up bij mij in de salon laten aanbrengen, maar uiteraard ook op locatie.
Ook kijken we samen naar een geschikt moment voor de proefmake-up in mijn salon.

Proef make-up
Tijdens de proefmake-up bespreken we uitgebreid uw verwachtingen en wensen van de make-up. Ook de wensen voor op de grote dag zelf, bijv. locatie en tijd. Ik zal u mijn eerlijke expertise geven, hierbij houd ik rekening met uw huid, ogen en haarkleur. Maar ook zal ik rekening houden met de jurk, kleuren van het boeket en het eventuele kleurenthema van jullie bruiloft. Samen kijken we naar wat het mooist bij u past en waar u zich het prettigst bij voelt.  

De trouwdag
Op de grote dag ben ik uiteraard ruim op tijd in de salon of op de gewenste locatie om uw make-up te verzorgen. Doordat wij tijdens de proef make-up alles uitgebreid hebben door genomen, bent u  deze dag verzekerd van een ontspannen werksfeer en ruime planning.  Ik adviseer u als eerst de make-up te laten doen, daarna het haar te laten stylen en vervolgens de jurk aan te doen. Zo weet u zeker dat uw haar goed blijft zitten en uw jurk niet per ongeluk onder vlekjes raakt.
Uiteraard kan ik op uw trouwdag ook uw bruidsmeisje(s),  vriendin(nen) en daggast(en) voorzien van make-up.

Touch up op locatie
Wilt u er ’s avonds er net weer even anders uitzien? Mooie smokey eyes bijvoorbeeld? Of wilt u de make-up van overdag weer even helemaal netjes bijgewerkt hebben? Dat kan. Ik kom dan op locatie langs zodat uw make-up niet alleen overdag maar ook ‘s avonds perfect zal zitten.

Laat uw ring uitblinken
Mooi verzorgde handen zijn uw visitekaartje. Zeker op de trouwdag is het van groot belang want iedereen wilt natuurlijk even uw ring bewonderen. Ook zullen er foto’s van gemaakt worden.
Daarom adviseer ik voor de trouwdag Gel Color van O.P.I. te laten zetten. Deze gelnagellak is niet schadelijk voor de natuurlijke nagel en biedt perfecte kleurdekking en intense glans. Op de handen blijft het ruim 2 weken zitten en op de voeten zelfs 6 weken. Ideaal als u na de bruiloft op huwelijksreis gaat.

Prijzen inclusief btw

Proef make-up € 30,00 *
Bruidsmake-up € 40,00
Bruidsmake-up op locatie € 50,00
Make-up bruidsmeisje/daggast € 30,00
Touch up op locatie bruidsmake-up € 20,00
Touch up op locatie make-up bruidsmeisje/daggast € 10,00
Avondmake-up € 35,00
Dagmake-up € 30,00

De bedragen op locatie zijn exclusief reiskosten. De kilometer vergoeding bedraagt € 0,19 per km, exclusief btw.

*Wanneer de proefmake-up u bevalt en ik krijg van u de opdracht ook de make-up op uw trouwdag te verzorgen, dan ontvangt u 10% korting op de proef make-up en wordt dit bedrag weer in mindering gebracht met de eindnota.

Avondmake-up  of liever een natuurlijke dagmake-up?
Binnenkort een gala of een feest? Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor make-up voor gelegenheden.  Of wilt u graag geadviseerd worden hoe u zich het beste overdag kunt opmaken? Ook dat is mogelijk. Of wilt bijvoorbeeld graag weten hoe u het beste uw wenkbrauwen kunt tekenen? Laat mij u helpen en informeer naar de mogelijkheden.

Wenkbrauwen perfect in model
Zorg ervoor dat uw wenkbrauwen perfect in model zijn door deze van te voren te laten verven en epileren. Zo komt uw make-up nog beter uit. Op mijn website kunt u hier meer informatie over vinden. Ook voor het harsen van de bovenlip bent u bij mij aan het juiste adres. Of voor gladde benen, oksels, etc. Tevens zijn verzorgde voeten heel belangrijk voor uw open schoenen. Ze hebben deze dag veel te verduren. Informeer naar alle mogelijkheden en laat me u adviseren. Samen zorgen we ervoor dat u er perfect verzorgd uitziet en dat u zult stralen op uw bruiloft.