content image- 1561031623

Fruitzuur behandeling

Een intensieve peeling waarbij de bovenste laag van de huid wordt verweekt. Een gezonde huid in perfecte conditie door fruitzuur behandelingen bij Schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein.

Sinds kort kunt u bij Human Esthetics terecht voor fruitzuur behandelingen, microdermabrasie en microneedling. Beauty Defect Repair, ookwel BDR genoemd, bestaat uit deze drie behandelmethodes die perfect samen gaan, wat uniek is in deze branche. De methodes kunnen ook los van elkaar gedaan worden waardoor er een behandeling op maat gecreëerd kan worden.
BDR is dé vervangende behandeling voor botox en geeft makkelijk en pijnloos een geweldig resultaat.

Fruitzuren zorgen ervoor het verfijnen van poriën en het versnellen van het celdelingsproces. Ook hebben fruitzuren een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen. Fruitzuren zorgen ervoor dat de dode huidcellenlaag los komen te liggen op de huid waardoor deze perfect te verwijderd kunnen worden door middel van een mechanische peeling, ook wel microdermabrasie genoemd.

Door een behandeling met BDR wordt de huid als het ware wakker geschud waardoor deze in staat wordt gesteld alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen.  Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere doorbloeding en vochtbalans, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen.  De behandeling is pijnloos en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen.
Voor meer informatie over het verzorgingsproduct Beauty Defect Repair verwijs ik u graag naar de volgende pagina.

Heeft u last van onderstaande klachten?
Behandelingen met BDR kunnen namelijk worden toegepast bij:
-          Gebrek aan spankracht en elasticiteit
-          Leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes
-          Mimische rimpels
-          Te strak gespannen gelaatspieren
-          Littekens
-          Couperose
-          Acne
-          Een zonbeschadigde huid
-          Ouderdoms- en pigmentvlekken
-          Een droge en ruwe huid
-          Grote poriën en onzuivere huid
-          Een zeer gevoelige huid
Neem contact met mij op en samen zorgen we voor een behandeling op maat voor uw huid.

Schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken vanaf Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Lexmond, Vianen, Hei- en Boeicop, Everdingen, Zijderveld, Culemborg e.d.
Ik werk uitsluitend op afspraak.