content image- 1561031623

Microdermabrasie

Een intensieve peeling waarbij de bovenste huidlaag wordt verwijderd. Een mooie, gladde, egale huid met minder rimpels door microdermabrasie bij schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein.

Sinds kort kunt u bij Human Esthetics terecht voor fruitzuur behandelingen, microdermabrasie en microneedling. Beauty Defect Repair, ookwel BDR genoemd, bestaat uit deze drie behandelmethodes die perfect samen gaan, wat uniek is in deze branche. De methodes kunnen ook los van elkaar gedaan worden waardoor er een behandeling op maat gecreëerd kan worden.
BDR is dé vervangende behandeling voor botox en geeft makkelijk en pijnloos een geweldig resultaat.

Microdermabrasie is een mechanische intensieve peeling waarbij de dode huidcellen van de bovenste huidlaag wel van 5 tot 10 lagen worden verwijderd. De huid wordt hierdoor gladder, minder dof en zorgt ervoor dat onregelmatigheden verminderen. Eigenlijk wordt de huid dus dunner gemaakt waardoor poriën verfijnen en het celdelingsproces van de huid wordt versneld. Waardoor de huid dus sneller vernieuwt en een gezonde en mooie uitstraling krijgt.
Na de microdermabrasie kan microneedling worden toegepast voor het stimuleren van collageenvorming en de productopname van de huid.

Door een behandeling met BDR wordt de huid als het ware wakker geschud waardoor deze in staat wordt gesteld alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen.  Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere doorbloeding en vochtbalans, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen.  De behandeling is pijnloos en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen.
Voor meer informatie over het verzorgingsproduct Beauty Defect Repair verwijs ik u graag naar de volgende pagina.

Heeft u last van onderstaande klachten?
Behandelingen met BDR kunnen namelijk worden toegepast bij:
-          Gebrek aan spankracht en elasticiteit
-          Leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes
-          Mimische rimpels
-          Te strak gespannen gelaatspieren
-          Littekens
-          Couperose
-          Acne
-          Een zonbeschadigde huid
-          Ouderdoms- en pigmentvlekken
-          Een droge en ruwe huid
-          Grote poriën en onzuivere huid
-          Een zeer gevoelige huid
Neem contact met mij op en samen zorgen we voor een behandeling op maat voor uw huid.

Schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken vanaf Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Lexmond, Vianen, Hei- en Boeicop, Everdingen, Zijderveld, Culemborg e.d.
Ik werk uitsluitend op afspraak.